Blog


Vizionare emisiune......


Jocurile pe calculator dăunează grav sănătaţii mai ales pentru copiii care depăşesc cinci ore pe zi în faţa calculatorului riscând o demenţă temporară. Potrivit unui studiu, nu doar copiii îşi riscă sănătatea, ci şi adolescenţii care stau prea mult în faţa unui computer, socializând online. Dependenţa de tehnologie afectează creierul, încetinind activitatea cerebrală.


Viaţa este o călătorie plină de lucruri frumoase dar totodată şi de obstacole care sunt acolo pentru a ne face mai puternici, în nici un caz pentru a ne dobori. Totuşi avem momente în care grijile preiau controlul asupra vieţii afectănd viaţa socială, de familie şi sănătatea, deteriorănd calitatea vieţii noastre.


Psihoterapia poate fi :

  • Psihoterapia cognitiv-comportamentală
  • Psihoterapia cognitivă
  • Psihoterapia comportamentală


Pentru a schimba lentilele prin care privim existenţa noastră, pentru a începe din nou să trăim, să vedem Miracolul Creaţiei care face parte din noi şi din viaţa noastră la tot pasul, este necesar să ne deschidem şi să rescriem aceasta programare mentală care a avut loc în creierul nostru zi de zi, fără ca noi să ne dam seama.

Pagina 1 din 3

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii